Monterey

Deze meubellijn combineert teak met de nieuwste materialen, Italiaanse High Fired Ceramic tafelbladen en Textilene® koord in de stoelen.

Nieuw voor 2021 hebben we een driezitsbank en een luxe poef toegevoegd. Het ontwerp van teakhouten latten is een interpretatie van de succesvolle fauteuil met touw uit de bekroonde serie. Optionele kussens, in een breed scala aan kleuren en gemaakt van duurzame Sunbrella®-stof voor alle weersomstandigheden, kunnen worden geselecteerd om het comfort en uw eigen unieke stijl verder te verbeteren.

Altijd de hoogste Kwaliteit & Service

GARDEN AMBIANCE levert tuinproducten van het hoogste niveau. Bent u op zoek naar meubels met de beste comfort, strakste stijl en super luxe? Garden Ambiance is sinds 2005 de officiële verkoper van premium merken.

Alle meubels zijn zorgvuldig geselecteerd en afgewerkt om producten te garanderen die bestand zijn tegen extreme omstandigheden. Het zijn stuk voor stuk luxe meubelen die een levenlang lang meegaan.
De meubels worden altijd gratis geleverd en gemonteerd, waardoor u direct kunt genieten van uw prachtige tuin of terras.

Accessories

Maak uw tuin af met prachtige accessoires van de hoogste kwaliteit. Alle accessoires worden uit voorraad geleverd.

Vragen?

Onze experts helpen u graag.

Op Afspraak

Tupolevlaan 1
1119 NW Schiphol
Amsterdam
GardenAmbiance.nl Anno 2005 - The  Netherlands. © Copyright 2022 • All rights reserved.
Privacy Policy
Terms of Use
Legal
SiteMap
menuchevron-down