Mbrace alu

De bekroonde MBRACE-collectie van Sebastian Herkner is geliefd om zijn moderne materiaalmix. Door de combinatie van teak, geweven vezels en een optionele gegoten aluminium basis, is MBRACE opvallender en rijker dan ooit tevoren. Het aluminium onderstel - verkrijgbaar voor fauteuils, fauteuils, fauteuils en bijpassende poefs - breidt de beeldtaal van de collectie uit en vergroot tegelijkertijd de mogelijkheden.

THERE is a sensitivity and identity to my work that emphasizes the function, the material and the detail.

Sebastian Herkner

MBRACE ALU Collectie Ontwerper

Mbrace alu

Herkners uitgangspunt voor deze bekroonde collectie was de materiaalmix van veelkleurige vezels, warm teak en glad aluminium. "Ik wilde de traditionele techniek van het weven gebruiken", legt hij uit, "om een ​​sterk ontwerp te creëren dat op een gebaar leek: het gebaar van iemand omhelzen." Daarnaast was Herkner geïnteresseerd in het creëren van buitenmeubilair dat ook buiten het seizoen comfortabel zou zijn, zonder de kussens.


In samenwerking met de wereldberoemde colorist Giulio Ridolfo hebben Herkner en DEDON unieke kleurstellingen voor de collectie ontwikkeld. Alle stoelen zijn voorzien van optionele kussensets en brede rugleuningen die gebruikers in gezellig comfort omhullen. MBRACE eettafels zijn gemaakt van massief premium teak en worden gekenmerkt door hun surfplankachtige vorm en smalle breedte die samenhorigheid vergemakkelijken.

ONS ZEGEL VAN KWALITEIT

DEDON combineert het hoogste niveau van comfort, kwaliteit en stijl en creëert luxe buitenmeubels waarmee onze klanten kunnen genieten van het buitenleven zonder compromissen. Alle materialen zijn zorgvuldig geselecteerd en afgewerkt om producten te garanderen die onovertroffen bestand zijn tegen extreme omstandigheden. Het resultaat zijn luxe meubelen die lang meegaan.

Vragen?

Onze experts helpen u graag.

Garden
Ambiance

Op Afspraak

Tupolevlaan 1
1119 NW Schiphol
Amsterdam
GardenAmbiance.nl Anno 2005 - The  Netherlands. © Copyright 2022 • All rights reserved.
Privacy Policy
Terms of Use
Legal
SiteMap
menuchevron-down