Layout Deep Seating

De Layout-collectie van modulaire diepe stoelen is ontworpen door de bekroonde internationale ontwerpers Andrew Jones en Nathalie de Leval. De collectie bestaat uit twee maten gestoffeerde stoelen en vijf tafels, die samen intieme of grote zitgroepen mogelijk maken. Gestoffeerde rugleuningen en armen zijn afzonderlijke componenten en passen aan elke kant van de ziteenheden om banken, hoekprofielen, ligstoelen, stoelen, voetenbankjes en vele asymmetrische configuraties te creëren. De gestoffeerde stoelen en teakhouten tafels maken gebruik van een verfijnd frame gemaakt van 316 Marine Grade roestvrij staal dat is gepoedercoat in een keuze uit twee kleuren.

Altijd de hoogste Kwaliteit & Service

GARDEN AMBIANCE levert tuinproducten van het hoogste niveau. Bent u op zoek naar meubels met de beste comfort, strakste stijl en super luxe? Garden Ambiance is sinds 2005 de officiële verkoper van premium merken.

Alle meubels zijn zorgvuldig geselecteerd en afgewerkt om producten te garanderen die bestand zijn tegen extreme omstandigheden. Het zijn stuk voor stuk luxe meubelen die een levenlang lang meegaan.
De meubels worden altijd gratis geleverd en gemonteerd, waardoor u direct kunt genieten van uw prachtige tuin of terras.

Accessories

Maak uw tuin af met prachtige accessoires van de hoogste kwaliteit. Alle accessoires worden uit voorraad geleverd.

Vragen?

Onze experts helpen u graag.

Op Afspraak

Tupolevlaan 1
1119 NW Schiphol
Amsterdam
GardenAmbiance.nl Anno 2005 - The  Netherlands. © Copyright 2022 • All rights reserved.
Privacy Policy
Terms of Use
Legal
SiteMap
menuchevron-down