ROII

ROII van Benjamin Baum is een eigentijdse uitdrukking van puur DEDON-DNA. Deze volledig geweven collectie omvat bijzetstoelen, fauteuils en een comfortabele fauteuil, gecombineerd in twee verschillende weefstijlen en een opvallende mix van kleuren, texturen en patronen. Compact en toch comfortabel, ROII voelt zich net zo thuis op een strandduin, op een stedelijk balkon of bij het zwembad te midden van een volledige reeks DEDON-meubels. Lichtgewicht, stapelbaar en gemakkelijk te verplaatsen, ROII is er wanneer u dat nodig heeft en brengt mensen de hele dag en diep in de nacht samen voor gesprekken.

Developed in our own R&D labs, all collections have been conceived with our customers’ needs in mind. Once you’ve installed our products, you can rest easy because you know they’re going to last.

DEDON Design Studio

ROII Collectie Ontwerper

ROII

Met het handwevende erfgoed van DEDON als uitgangspunt, ontwierp Benjamin
Baum een collectie die geworteld was in de ambachtelijke traditie van het bedrijf, maar die deze op een nieuwe en subtiele manier uitdrukte. Het resultaat is, naar eigen zeggen Baum, ‘een tijdloos ontwerp met een speelse kleurstelling die het vakmanschap van de wevers weerspiegelt, en daarmee het DNA van DEDON.’


De ROII-collectie bestaat uit fauteuil, bijzetstoel en loungestoel.
Het frame van elk element is licht genoeg om overal te worden verplaatst en is voorzien van een ingewikkeld visgraatpatroon in DEDON Fiber.  ROII maakt optimaal gebruik van het matte oppervlak en de haptische eigenschappen van de vezel voor een soepele, uitnodigende afwerking die doet denken aan gevlochten leer. Een open triaxiaal weefsel van klassiek DEDON-vezel bedekt de hele zitting en rugleuning, wat een opvallend contrast vormt met het visgraatweefsel en tegelijkertijd een uitzonderlijke duurzaamheid en comfort biedt. ROII is verkrijgbaar in tabak, een onderscheidende combinatie
warme en natuurlijke tinten

ONS ZEGEL VAN KWALITEIT

DEDON combineert het hoogste niveau van comfort, kwaliteit en stijl en creëert luxe buitenmeubels waarmee onze klanten kunnen genieten van het buitenleven zonder compromissen. Alle materialen zijn zorgvuldig geselecteerd en afgewerkt om producten te garanderen die onovertroffen bestand zijn tegen extreme omstandigheden. Het resultaat zijn luxe meubelen die lang meegaan.

Have any questions?

Our experts will be happy to assist you.

Garden
Ambiance

By Appointment

Tupolevlaan 1
1119 NW Schiphol airport
Amsterdam
GardenAmbiance.nl In 2005, The Netherlands. © Copyright 2022 • All rights reserved.
Privacy Policy
Terms of Use
Legal
SiteMap
menuchevron-down