BELLMONDE

BELLMONDE van Henrik Pedersen staat voor eenvoudig en elegant eigentijds design. BELLMONDE van Henrik Pedersen is een eettafel met een nonchalant elegant eigentijds design. Het werkt prachtig in combinatie met elke DEDON-stoel en brengt de geest van gemakkelijke elegantie naar het eetgedeelte van de tuin, patio of terras.

For an outdoor contract design, the challenge is to achieve an aesthetic expression, but with all the practicalities in place. That’s what makes it interesting.

Henrik Pedersen

BELLMONDE Collectie Ontwerper

BELLMONDE

Een eettafel ontworpen met gemak en comfort in het achterhoofd, BELLMONDE balanceert een houding van ontspanning met een zekere formele elegantie. Dat doel wordt moeiteloos uitgedrukt - van de ergonomie van de eettafel tot de grootte-opties tot de zacht organische vorm.

De eettafel BELLMONDE combineert veelzijdigheid met karakter. De tafel heeft gebogen randen en slanke contouren die passen bij elke DEDON eetkamerstoel. Het is verkrijgbaar in vier maten voor grotere bijeenkomsten of meer intieme diners.

ONS ZEGEL VAN KWALITEIT

DEDON combineert het hoogste niveau van comfort, kwaliteit en stijl en creëert luxe buitenmeubels waarmee onze klanten kunnen genieten van het buitenleven zonder compromissen. Alle materialen zijn zorgvuldig geselecteerd en afgewerkt om producten te garanderen die onovertroffen bestand zijn tegen extreme omstandigheden. Het resultaat zijn luxe meubelen die lang meegaan.

Vragen?

Onze experts helpen u graag.

Garden
Ambiance

Op Afspraak

Tupolevlaan 1
1119 NW Schiphol
Amsterdam
GardenAmbiance.nl Anno 2005 - The  Netherlands. © Copyright 2022 • All rights reserved.
Privacy Policy
Terms of Use
Legal
SiteMap
menuchevron-down